Bilecik Belediye Meclisi Yılın Son Toplantısı Yapıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde belediyenin Aralık ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. 5 gündem maddesi ile gerçekleştirilen toplantıda parti gruplarınca cevaplandırılması için önergeler verildi. Toplantının önemli gündem maddelerinden biri olan kapalı pazara ısıtma sistemi kurulmasıyla ilgili bütçe aktarımı konusu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Bilecik Belediye Meclisi Yılın Son Toplantısı Yapıldı
İlk gündem maddesinde 2018 yılı belediye meclisinin mevcut şekliyle gelen ayın ilk Pazartesi günü aynı saatte saat 14.00’de yapılmasına karar verildi.

Meclisin tatil ayı olarak ise Temmuz ayı ilan edildi.

İkinci gündem maddesinde yapımı tamamlanmak üzere olan kapalı Pazar yerinin ısıtma sistemi için gerekli bütçe aktarımının görüşülmesi yapıldı. Yapılan görüşmeler sonrasında bütçe aktarımı oy birliği ile kabul edildi. Böylece kapalı pazara kurulacak olan ısıtma sistemi için bütçe aktarımı gerçekleştirilmiş oldu. İmar planı değişikliği talebinin görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.4 Eylül Mahallesi Yaşar Doğu Caddesinin 4,5 metre ve üstü yüksekliğindeki araçların geçişinin yasaklanması ve Yeni Mahalle Fahri Korutürk Caddesinin İsmet İnönü Caddesine iniş istikametinin sağ tarafında tek taraftı araç park yasağı uygulanması konusunun görüşülmesi yapılarak oy birliği ile kabul edildi. Ardından Belediye İmar Komisyonuna sevk edilen konuların görüşülmesi yapıldı. OEDAŞ tarafından trafo yerlerinin belirlenmesi ile ilgili olarak istenilen imar değişikliği talebi komisyonun verdiği karar doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.
Kaynak: İHA