Hayme Ana Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenler Odası Açılışı Gerçekleştirildi

Bilecik Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hazırlanan Öğretmenler Odası’nın açılışı yapıldı.

Hayme Ana Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenler Odası Açılışı Gerçekleştirildi
Gerçekleştirilen programa, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Okul Müdürü Meryem Avcu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, öğrenci ve öğretmenlerimiz için ellerinden gelen gayreti gösterme çabasında olduklarını belirtti.

Yağcı," Bilecik Belediye Başkanlığını 14 yıldır üzerinde Şeyh Edebali, Dursun Fakih, Ertuğrulgazi ve Osmangazi Hazretleri ile Mustafa Kemal Atatürk’ün ayaklarının izi olan Bilecik’imize hizmet etme çabası içindeyiz. Bizim düşüncemize göre bir belediye başkanının asıl görevi bugünü idare etme değil. Bugünü idare etmeyle zaman harcarsak geriye gideriz. Belediye Başkanını görevi geleceği teminat altına almaktır ve geleceği hazırlamakla görevlidir. 14 yıla baktığımızda gerçekten çok güzel işler yaptık. Çok şükürleri olsun ki adım attığımız her yerde koyduğumuz bir taş ve diktiğimiz bir ağacı görürsünüz. Ama yapacağımız daha çok hizmetin de olduğunu biliyoruz. Bizlerin geleceği inşa etme adına şimdi yaptıklarımızı İnşallah gelecekte sizler ve sizlerin nesliyle görürüz. Geçmişiyle övünen geleceğe emin adımlarla yürüyen Marka Şehir Bilecik’i inşallah bugün attığımız temellerle oluşturacağız. Peki marka şehir ve gelecek nasıl imar ve ihya olur. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ’Gelecek sizlerle var olacaktır’ Onun için sizlerin ve neslimizin iyi yetişmesi gerekiyor. Bizler de bu anlamda var gücümüzle çalışıyoruz. Meryem Hocamızın da bizden böyle bir talepte bulunması gerçekten bizleri de çok mutlu etti ve çok değer verdiğimiz öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü hediyesi olarak öğretmenler odamızı hazırladık. Ben bu anlamda bizlere bu imkanı sağlayan Milli Eğitim Müdürümüz ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. ’’ifadelerini kullandı.

Bilecik Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise ’’Sevgili gençler sizleri çok seviyoruz ve her birinizin çok değerli olduğunuzu biliyoruz. Bu anlamda Okul Müdürümüz de sizlere güzel ortamlar sunmak için elinden gelen gayreti gösteriyor. Ben bu anlamda kendisine teşekkür ediyorum. Bununla birlikte şu ana kadar eğitime ilişkin birçok güzel çalışmayı gerçekleştirmemizde bizlerin yanında olan Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya teşekkür ediyoruz. Çünkü bizlerin kendi imkanlarımız ile böyle çalışmaları yapmamız mümkün olmayabiliyor. Bütün bu yapılanlar birlikte yapılabiliyor. Ben bu anlamda öğretmenlerimize değer verdiği için ve onlara birer Öğretmenler Günü hediyesi olarak hazırlatmış olduğu Öğretmenler Odamızın sizlere güzel hizmetler vermesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Meryem Avcu ise öğrenci ve öğretmenlerin en güzel ortamda hizmet almaları için okullarında yeni düzenleme ve tadilat çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirterek, verdiği katkılar dolayısıyla Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Bilecik Belediyesi tarafından yapılan Öğretmenler Odasının açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA