Fadıloğlu'dan Hastalara Moral Ziyareti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun temennisinde bulundu. Hastalarla sohbet eden Fadıloğlu, hastaların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Fadıloğlu'dan Hastalara Moral Ziyareti
Fadıloğlu, Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr Ali Güven Fincan, Şehitkamil Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdiresi Emine Tekin ile beraber, hastanede farklı bölümlerde yatan hastaları ziyaret ederek, acil şifalar diledi. Yaşlı hastaları da ziyaret eden ve karanfil takdim eden Fadıloğlu, sohbet ettiği hastalara sağlığın kıymeti hakkında açıklamalarda bulundu. Fadıloğlu, hastalara çeşitli konularda tavsiyelerde bulunarak, hastaların çok iyi şartlarda bakım ve tedavi gördüğünü kaydetti.

Hastalar ise Fadıloğlu’nun ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, teşekkürlerini iletti. Devletin ve hükümetin her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşın yanında olduğunu dile getiren Başkan Fadıloğlu, hastane çalışanlarına da teşekkür ederek, büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Şehitkamil Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdiresi Emine Tekin, “Bugün Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, hastanemizi ziyaret ederek, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalarımıza ve çalışanlarımıza çiçek takdiminde bulundu. Başkanımızın bu ziyareti hem bizleri hem de hastalarımızı ziyadesiyle mutlu etti. Bu tür ziyaretler, hastalarımıza ve bizlere moral motivasyon açısından önemli katkılar sağlıyor. Başkanımızın ziyaretinden dolayı hem hastane yönetimimiz adına hem de hastalarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA