Akdeniz Bulvarı Trafiğe Kapatılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Bulvarı'nın etap etap trafiğe kapatılacağını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında Akdeniz Bulvarı etap etap trafiğe kapatılacak.

Akdeniz Bulvarı'nın 5 Ocak'ta Boğaçayı'na kadar olan kısmı, 20 Ocak'ta da tamamı trafiğe kapatılacak, bu süreçte Atatürk Parkı ve Belediye Caddesi kullanılacak.

"Konyaaltı Sahili Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenlemesi" kapsamında sahil yolu olarak bilinen Akdeniz Bulvarı'nın güney şeridi, Minicity- Sealife Otel arası yayalaştırılmak ve yeşil alana dönüştürülmek üzere trafiğe kapatıldı.

Bu kapsamda Akdeniz Bulvarı etap etap trafiğe kapatılmaya devam edecek. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, 5 Ocak 2018 gününden itibaren Akdeniz Bulvarı'nın Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (Konyaaltı Kent Meydanı Kavşağı) ile 333 Sokak (Boğaçayı) arasında kalan kısmı, 20 Ocak 2018 günü de Akdeniz Bulvarı Antalyaspor Kavşağı ile Liman-Serbest Bölge Kavşağı arasındaki yol tamamen taşıt trafiğine kapatılacak.

Çalışmalar süresince alternatif güzergah olarak Atatürk Bulvarı ve Belediye Caddesi'nin kullanılacağı belirtilerek, trafik akışının sürekliliğinin sağlanması açısından uygulama aşamalarında vatandaşlardan yönlendirme levhalarını dikkate almaları istendi.

Kaynak: AA