Saruhanlı Ve Akhisar'da Altyapı Yatırımları Hız Kazandı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Manisalıların daha sağlıklı sistemlerle su tüketmesi için başladığı içme suyu depolarının bakım-onarımları kapsamında Akhisar ilçesindeki 22 depoda çalışmalarını noktaladı. Ayrıca MASKİ tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi’nde 3 milyon TL yatırımla başlanan 36 kilometrelik altyapı yenileme işi tamamlandı.

Saruhanlı Ve Akhisar'da Altyapı Yatırımları Hız Kazandı
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı sistemler üzerinden içme suyu tüketilmesi için yoğun mesaisine devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde 2017 yılı programı içerisinde Akhisar ilçesinde de yürütülen içme suyu depolarındaki yenileme çalışmaları tamamlandı. İlçede 22 adet içme suyu deposunda başlatılan bakım onarım ve revizyon çalışmaları bitirilerek vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temin edildi. 1 milyon TL yatırım yapılan depolarda; yalıtım, fayans döşeme, vana ve boru değişimi gerçekleştirildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı’nın Paşaköy Mahallesi’nde 3 milyon TL yatırımla hayata geçirilen altyapı yenileme işi noktalandı. Mahallede 20 kilometre içme suyu ve 16 kilometre kanalizasyon hattı sağlıklı hale getirildi.

Mahalledeki dönüşümün tam anlamıyla tamamlanması için Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından üstyapı işleri yürütülüyor.
Kaynak: İHA