Şamil Tayyar: Artık bardak taştı

Son KHK için 'Kaygı verici' diyen Abdullah Gül'e “2019'un provasını yapıyor' sözleriyle tepki veren Ak Partili vekil Şamil Tayyar’dan dikkat çeken bir çıkış daha geldi: ‘Artık bardak taştı.”

Şamil Tayyar: Artık bardak taştı
Şamil Tayyar: Artık bardak taştı
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, son yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) için Twitter'dan yaptığı açıklamada “15 Temmuz hain darbe teşebbüsüne karşı arkasına bakmadan sokağa çıkıp direnen kahraman vatandaşlarımızı koruma amacıyla çıkartıldığını düşündüğüm 696 sayılı KHK'nın yazımındaki hukuk diliyle bağdaşmayan muğlaklık, hukuk devleti anlayışı açısından kaygı vericidir. İlerde hepimizi üzecek olaylara ve gelişmelere fırsat vermemek için gözden geçirileceğini ümit ediyorum” demişti.

Gül'ün açıklamasına tepki gösteren Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gül'e verdiği yanıt üzerinden bir kez daha açıklama yaptı.

ARTIK BARDAK TAŞTI

Şamil Tayyar Twitter'da “Cumhurbaşkanımız çok kızdığı anlarda bile Gül'e karşı her zaman özenli bir dil kullanmış, kardeşlik hukuku içinde incitmemeye özen göstermiştir. Bu cevap bardağın taştığını göstermektedir. Artık Gül soldu.” İfadelerini kullandı.

Tayyar'ın Abdullah Gül'ün soy ismi yerine Gül işareti koyması ise dikkat çekti.

İşte o tweet;

Şamil Tayyar: Artık bardak taştı