Havran'da AK Parti Kongresi Yapıldı

Balıkesir’in Havran ilçesinde AK Parti 6. Olağan Genel Kurulunda tek liste ile gidilen seçimlerde Ahmet Dayı başkan seçildi.

Havran'da AK Parti Kongresi Yapıldı
Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenme kongreye AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir Başkanı Hasan Demiraslan, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, çevre ilçe başkanları, mahalle muhtarları ile partililer katıldı.

Tek liste ile gidilen seçimlerde Ahmet Dayı, 70 oyun tamamını alarak ilçe başkanı oldu. AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir Başkanı Hasan Demiraslan, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve Ak Parti Havran eski ilçe Erdal Önder birer konuşma yaptılar. Daha sonra tek liste ile seçime geçildi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Dayı “AK Parti 6. Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Milletvekillerimiz Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu, İl Başkanımız Hasan Demiraslan, Belediye Başkanımız Emin Ersoy, komşu ilçe başkanlarımız ve partili bütün arkadaşlarımıza davamızda yanımızda oldukları için şahsım ve ilçe yönetimi adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Kaynak: İHA