Avcılar'ın Çocukları Yeni Yıla Merhaba Dedi

Avcılar Belediyesi Çocuk Evleri ve Çocuk Kulübüne kayıtlı öğrenciler düzenlenen kutlama programında yeni yıla merhaba dedi.

Avcılar'ın Çocukları Yeni Yıla Merhaba Dedi
Geleceğimizin mirası çocuklar için Avcılar Belediyesi’ne bağlı kent evlerinde düzenlenen yeni yıl kutlamasında Avcılar Belediyesi Çocuk Evleri ve Çocuk Kulübüne kayıtlı öğrenciler yeni yıla şimdiden merhaba dedi.

Çocuk dostu belediyecilik parolasıyla yola çıkan Avcılar Belediye’sinin uzman eğitimcileri tarafından düzenlenen etkinliğe çok sayıda veli de eşlik etti. Etkinlik kapsamında çocuklara çeşitli boyama, müzik aleti ve oyun çalışmaları yaptırıldı. Avcılar Belediyesi Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüplerinin en büyük amacı Atatürkçü, çağdaş atılımcı, yenilikçi, ve düşündüklerini özgürce ifade edebilen bireyler yetişmesini sağlamak olduğu ifade edildi.

Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çeken Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, “3-5 yaş grubu , çocukların eğitimlerine katkı sağlamak, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlamak amacı ile açılan Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüpleri, Atatürk ilkelerini prensip edinerek halkımıza hizmet ediyor” dedi.



Yerli malının önemi

Her yıl Aralık ayının ikinci haftası düzenlenen Yerli Malı Haftası, Avcılar Belediyesi Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüpleri tarafından hazırlanan yılbaşı programına dahil edildi. Çocuklara yerli malı kullanımının kültür ve ekonomiye olan katkısından bahsedildi.

Başkan Handan Toprak Benli, “Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya değer’’ ilkesiyle çocuklarımıza atalarımızdan aldığımız mirasın aktarılması için Avcılar Belediyesi olarak her zaman her yerde gerekli desteğin vereceğini ifade ederek bütün çocukların yeni yılını sağlıklı ve derslerinde başarılı geçirmesi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA