AK Parti Sinop Milletvekili Maviş Boyabat'ta

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş Boyabat'tı ziyaret etti.

Yapımı süren İmam Hatip Lisesi Külliyesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulunan Maviş, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Aralık Cumartesi günü Sinop'u ziyareti öncesi ilçedeki bazı kurum amirleri ile toplantı yaptı.

Kaymakamlık toplantı salonunda Boyabat'a yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında kurum amirleri ile görüşen Maviş, Boyabat için en güzel çalışmaları yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Toplantının ardından Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy'un makamında ağırladığı Milletvekili Maviş'e, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız eşlik etti.

Milletvekili Maviş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanının, 8 yıl aradan sonra Sinop'a geleceğini belirterek, "Cumhurbaşkanımız, Uğur Mumcu Meydanı'nda halkımıza, kongremizde de delegelerimize ve parti mensuplarımıza hitap edecek. Tüm hemşehrilerimizi Boyabat'a davet ediyoruz." dedi.

Kurum amirleriyle Boyabat'ta ihtiyaç duyulan eğitim yatırımlarını gözden geçirdiklerini dile getiren Maviş, "İlçemizde özellikle eğitim alanında güçlü adımlar atılıyor. Yeni okullarımız, yurtlarımız yapılıyor, üniversitemizin öğrenci sayısı artıyor. Öğretmenevi ve halk eğitim binalarımız yenileniyor. Özellikle Boyabat İmam Hatip Lisesi Külliyesi ile ilgili 24 derslikli okul binası, 200 kişilik pansiyonu, kapalı spor salonu ve uygulama camisi ile ilgili proje üzerinde yetkili arkadaşlarla çalıştık. Değerlendirmelerde bulunduk. İnşallah okulumuz en kısa sürede hayata geçecek." diye konuştu.

Kaynak: AA