Siyah İnci 14. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Siyah İnci 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'de yayınlanan Siyah İnci dizisinde başrollerde Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman yer alıyor. Heyecanla izlenen dizinin son bölüm finalinde kendini polise ihbar edeceğin öğrendiği Canan'ın yolunu kesen Ebru, ormanda vurmuştu. Sonrasında kaçarak saklanan Ebru'yu ağacın arkasına çeken mavi renkli takım elbiseli kişi kim merak ediliyor. İşte Siyah İnci 14. bölüm fragmanı...

Siyah İnci 14. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı
Siyah İnci 14. bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Hande Erçel ile Tolgahan Sayışman'ın başrolünde oynadığı Siyah İnci son bölümde Ebru, Canan'ın kendisini polise şikayet edeceğini öğrenince peşine düşer. Ormanlık bir yolda Canan'ın yolunu kesen Ebru, onu yanında getirdiği silah ile vurmuştu. Bu sahne ile sona eren son bölüm sonrasında yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu.

Siyah İnci 14. yeni bölüm fragmanı (2.Tanıtımı)

Siyah İnci yeni bölüm fragmanı, Ebru'nun Canan'ı vurduğu sahne ile başlıyor. Ebru, kendisine yaklaşan güvenlik ekibinin sesini duyunca telaşla kaçmaya başlıyor ve elinde silahı yer atıyor. Olay yerine gelen polisleri uzaktan izleyen Ebru'yu mavi takım elbise giyen birisi ağzını kapatarak ağacın arkasına çekiyor. Diğer yandan kötü haber Vural'a veriliyor. Canan'ın ormanlık bir alanda ölü bulunduğu Vural'a söylemek Kenan'a kaldı. Şimdi merak edilen Ebru'yu ağacına arkasına çeken kim? Yeni bölüm fragmanını izleyenlerin tahmini o kişinin Ahmet olduğu şeklinde. İşte Siyah İnci 14. yeni bölüm fragmanı..