Saray'da Doğalgaz Kullanımı Başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Saray Belediyesi tarafından ortak yürütülen altyapı çalışmaları sonucu ilçede doğalgaz kullanımı başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ilçesinde doğalgaz bağlantısı gerçekleştirilen Pazarcık Mahalle Muhtarı İbrahim Bostancıoğlu ile Mesut Kabağaç'ın evini ziyaret etti.

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Ayaspaşa Mahalle Muhtarı Remzi Ergin ve Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Gündüz'ün de hazır bulunduğu ziyarette Albayrak, Bostancıoğlu ve Kabaağaç ailelerin doğalgaz sevinçlerine ortak oldu.

Albayrak, Tekirdağ'ın Türkiye'deki büyükşehirler içinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Doğalgazın Saray'a gelmesinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi çalışanları olmak üzere herkesi kutluyorum. Saray halkı doğalgaz sayesinde daha da mutlu yaşayacak. Büyükşehir Belediyesi olarak günü kurtaracak değil, geleceği düşünen yatırımlar yapıyoruz. Doğalgaz da bu önemli yatırımların başında geliyor. Doğalgaz sayesinde çocuklarımıza daha temiz bir Saray bırakacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ise ilçede gerçekleşen altyapı atılımı esnasında sabır ve anlayış gösterdikleri için tüm ilçe halkına teşekkür ettiğini kaydetti.

Saray'da ilçe genelinde aralık ayı sonuna kadar 10 bin haneye doğalgaz verileceği, 2018 yılında da 4 bin hanenin daha doğalgaz kullanımına başlayacağı bildirildi.

Kaynak: AA