İzmir'de Emlak Fuarına Doğru

Ege bölgesindeki emlak fuarının İzmir'de 21-24 Haziran 2018'de, Fuar İzmir'de gerçekleştirileceği belirtildi.

İzmir Ticaret Odası (İZTO) binasında fuar tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş, böyle bir fuarın İzmir'de yapılmasının çok önem taşıdığına değindi.

Demirtaş, şunları kaydetti:

"Emlak sektörüne, esnafa, tüccara inşaatçıya İzmir'e faydası olacak bir fuar. Aynı zamanda İzmir'e fuarlar kenti olma yolunda yardımcı olacak. 43. fuarımız olacak. Biz İzmir'de her gün fuar düzenlemek istiyoruz. O zaman fuarlar ve kongreler kenti olur, o zaman oteller dolar, o zaman esnaf iş yapar."

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu da İzmir'de emlak konusunda fuar yapılmadığını ve bunun büyük bir eksiklik olduğunu dile getirdi.

Fuar için ticaret odasından destek aldıklarını belirten Güleroğlu, "Fuara yurt dışı katılımı da olacak. İstanbul, Ankara ve Bursa'nın firmaları var. İzmirli firmalar da katılacak. Amacımız İzmir’in planlamasında yeni bölgeler açabilmek." ifadelerini kullandı.

Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekci ise ulusal emlak sektörü içinde İzmir'in farklı bir noktaya geldiğini dile getirdi.

Kaynak: AA