Gelinlik, Damatlık Ve Abiye Giyim Fuarı'na Doğru

EGSD Başkanı Abay: 'Fuarımız çok hızlı büyüyor. MARBLE’dan sonra en büyük fuarlardan biri haline geldi'

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Atınç Abay, IF Weding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın gösterdiği hızlı büyümeyle İzmir'in en büyük uluslararası fuarları arasına girdiğini belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin fuarcılık iştiraki İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ve EGSD partnerliğinde düzenlenen 12. IF Weding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık, Abiye Giyim Fuarı 16-19 Ocak tarihlerinde düzenlenecek.

Türkiye ve dünyadan çok sayıda üretici ve alım heyetinin katılımının planlandığı fuar kapsamında "şölen" temasıyla Gelinlik Tasarım Yarışması düzenlenecek.

Önceki yıllarda düzenlenen Gelinlik Tasarım Yarışması'nda birinci olan Amor Gariboviç, 12. IF Weding Fashion İzmir'de performans defilesi gerçekleştirecek.

EGSD Başkanı Abay, açıklamada yer alan değerlendirmesinde, fuarın son derece hareketli geçmesini beklediklerini belirtti.

Fuara katılım ve ziyaret talebinin geçen yıllara göre daha yüksek olduğuna işaret eden Abay, şunları kaydetti:

"Fuarın bu şekilde büyümesi bizim için çok gurur verici. Gelinlik sektörünün gücünü ortaya koyabildiğimiz için mutluluk duyuyoruz. Gelecek senelere katlayarak gitmek istiyoruz. Fuarımız çok hızlı büyüyor. MARBLE'dan sonra en büyük fuarlardan biri haline geldi."
Kaynak: AA