Vali Su, Yenişehir İlçe Muhtarlarıyla Buluştu

İçel Valisi Ali İhsan Su, devletin tüm makam ve mevkilerinin vatandaşlara hizmet etmek için olduğunu söyledi.

Vali Su, Yenişehir İlçe Muhtarlarıyla Buluştu
Su, İçel Valiliği koordinesinde düzenlenen ’Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları” kapsamında bu kez Yenişehir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi.

Yenişehir Kaymakamı Mustafa Kılıç’ın yanı sıra il ve ilçe daire müdürleri ile birlikte ilçede görev yapan 32 muhtarın katıldığı toplantıda, mahallelerin sorunları ve bu sorunların çözüm önerileri masaya yatırıldı.

İçel Şehir Hastanesi’nde düzenlenen programda Başhekim Recep Aydın tarafından Şehir Hastanesi’nde sunulan hizmetler ile ‘Şehir Hastaneleri Mobil Uygulaması’ hakkında muhtarlara bilgi verdi. Ardından muhtarlar tek tek söz alarak, görev yaptıkları mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine ilettiler.

“Devletimizin tüm makam ve mevkileri vatandaşımıza hizmet etmek için var”

Vali Ali İhsan Su, vatandaşların teveccühünü kazanmış, temsil ettikleri vatandaşların ve mahallelerin sorunlarını en iyi bilen kişiler olarak nitelendirdiği muhtarların sorunlarını dinlemek ve bu sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla her ay bu tür toplantılar gerçekleştirdiklerini ifade ederek, tüm makam ve mevkilerin vatandaşların güvenliğini sağlamak, yaşam standartlarını yükseltmek ve refah seviyesini daha da arttırmak amacıyla, hizmet için var olduğunun altını çizdi.

Su, toplantıda dile getirilen hususların titizlikle takip edileceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA