Halk Günü Toplantısına Yoğun Katılım

Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan’ın vatandaşlara daha fazla vakit ayırmak ve halk ile daha fazla ilgilenebilmek amacıyla bundan sonra her Çarşamba günü düzenleyeceği Halk Günü toplantılarının ilki Akyazı Belediyesi Meclis Salonunda bugün gerçekleştirildi.

Halk Günü Toplantısına Yoğun Katılım
Akyazı Belediyesinde saat 09.30 ile 12.00 arasında geçen toplantıya yaklaşık 52 kişi katılırken toplantı heyetinde Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Başkan Yardımcıları Mehmet Çakmak, Mustafa Kemal Aksakal, Belediye Meclis Üyeleri Kemal Kaliç, Ömer Çetin Sarı ve Belediye Daire Müdürleri de yer aldı. Vatandaşlardan gelecek talep, istek, dilek ve şikayetleri cevaplamak ve çözüm üretmek üzere toplantı da hazır bulunan heyet vatandaşları dikkatle dinleyerek Başkan Hasan Akcan’ın talimatları ile yapılacak iş ve işlemleri not aldı.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bundan sonra Halkımızla daha da iç içe olacağız. Her Çarşamba günü bu halk günü toplantılarını aksatmadan yapacağız. Halkımızın, sıkıntılarını dertlerini çözeceğiz. İlk halk günümüzde Halkımızın bizden beklentilerini, istek, şikâyet ve dileklerini dinledik ve çözümleri gereken önlemleri ve iyileştirmelerin talimatlarını hemen verdik. İlerleyen toplantılarımızda da Yine vatandaşlarımızı dinleyerek ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA