Başarılı Kursiyerlere Sertifikaları Dağıtıldı

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Hayırda Buluşanlar Topluluğu tarafından, düzenlenen kurslarda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

Muratpaşa Mahallesi Bilgi Evinde düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Feyat Asya, programın yapıldığı Bilgi Evini bugüne kadar yaptıkları en faydalı çalışmalardan biri olarak gördüklerini söyledi.

Hayırda Buluşanlar Topluluğunu ağırlamaktan gurur duyduklarını ifade eden Asya, şöyle konuştu:

"İnsanlarımıza yönelik çalışmalarınızı takdir ediyorum. Sizlerle birlikte vatandaşlarımıza çok daha faydalı hizmetler yapabiliriz. Ortak akıl birlikte yönetim anlayışına bağlı olarak sizlerin fikir ve önerilerini her zaman bekleriz. Belediye başkanlığı görevinin gelip geçici olduğu, insan odaklı hizmetlerin kalıcı olduğunun farkındayız. Bu vesile ile bir kez daha başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik eder, nice hayırlı çalışmalar dilerim."

MŞÜ Hayırda Buluşanlar Topluluğu Akademik Danışmanı Hatip Erdoğmuş da, topluluk olarak dönem başından itibaren başlattıkları 10 farklı etkinlik olduğunu anımsattı.

Erdoğmuş, şunları söyledi:

"Bu etkinliklerimiz kurs ve atölye düzeyindeydi. Dönem sonuna geldiğimizde yüzde 20 devamsızlık hakkını kullanıp etkinliklerimize düzenli olarak katılan öğrencilerimize sertifika dağıtıyoruz. Bu etkinliğimizden haberdar olan belediye başkanımız, bir yemek ikramında bulunmak istediğini söyledi. Anlayışından ve desteklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz."

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Asya, katılımcılara sertifikalarını dağıtarak çalışmalarında başarılar diledi.

Programa, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, Kızılağaç Belediye Başkanı Burhan Öğüt, Muş Alparslan Üniversitesinde görevli akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA