İtfaiye erleri ameliyata girdi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde parmaklarını tohum ekme makinesine sıkıştıran vatandaşın imdadına itfaiye yetişti. Vatandaşı makinenin söktükleri bölümüyle birlikte hastaneye getiren itfaiye ekipleri, burada da ameliyata girerek, parmaklarını kurtardı.

İtfaiye erleri ameliyata girdi
İtfaiye erleri ameliyata girdi
Olay, sabah saatlerinde Kızıltepe ilçesi Çınarcık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 39 yaşındaki Halil Kepenç, sol elinin 3 parmağını tohum ekme makinesinin mibzerine kaptırdı. Acılar içerisinde kıvranan Kepenç'in feryatları üzerine durumu fark eden vatandaşlar, 112'yi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kepenç'in parmaklarını makineden çıkaramayınca itfaiyeye haber verdi.

İtfaiye erleri ameliyata girdi

İtfaiye ekipleri, makinenin bir bölümünü söktükten sonra Kepenç, ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada doktorların çabası yetersiz kalınca bir kez daha itfaiye ekiplerine haber verildi.

Hastaneye gelen itfaiye ekipleri, doktorlarla birlikte ameliyata girdi. Kepenç'in 2 parmağı kurtarıldı. Bir parmağı da kesilen Kepenç, müşahede altına alındı.
Kaynak: İHA