'Gölbaşı Kent Meydanı Ve Eğitim Kampüsü Protokolü' İmza Töreni Ertelendi

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'ın katılımıyla Gölbaşı'nda düzenlenmesi planlanan tören, polis memuru Hakan Can'ın şehit olması nedeniyle ertelendi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla düzenlenmesi planlanan "Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokolü" imza töreni, polis memuru Hakan Can'ın şehit olması nedeniyle ertelendi.

Gölbaşı'nda bir otelde düzenlenecek imza töreni için hazır bulunan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ilçede yaşanan elim hadise nedeniyle üzüntülerini dile getirdi. Şehit polis memuru Can için Fatiha okudu.

AK Parti Genel Sekreteri Şahin, Gölbaşı için çok önemli bir protokolü imza altına almak üzere bir araya geldiklerini ancak sabah saatlerinde Gölbaşı'nda meydana gelen elim hadisenin etkisi altında olduklarını belirterek şehit Hakan Can'a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

"Bu toprakları bizlere vatan olarak emanet eden bütün şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle yad ediyorum, bütün gazilerimize sağlıklı uzun ömürler temenni ediyorum." diyen Şahin, şehidin ailesine taziye ziyaretinde bulunacaklarını ve şehit için düzenlenecek törenlere katılacaklarını belirtti.

Eğitim yatırımlarının bütün yatırımlar içinde en önemli ve en ayrıcalıklı yere sahip olduğuna işaret eden Şahin, Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'ın katılımıyla düzenlenmesi planlanan "Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokolü" imza töreninin, polis memuru Hakan Can'ın şehit olması nedeniyle ertelendiğini aktardı.

Şahin, "Bizim de hükümet olarak, parti olarak en önem verdiğimiz konu, eğitim yatırımları. Bütçenin içinde en büyük payı her zaman eğitime ayırmış bir siyaset anlayışının temsilcileriyiz. Bu ve diğer büyük yatırımlarımızı sizlerin de katılımıyla önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA