Adana'daki 'EV'leniyoruz Fuarı'nın Ardından

Aynı yıl içinde ikinci kez düzenlenen fuarı yaklaşık 31 bin kişi gezdi.

Adana'da aynı yıl içinde ikinci kez düzenlenen "EV'leniyoruz Fuarı"nı yaklaşık 31 bin kişi ziyaret etti.

TÜYAP'tan yapılan açıklamaya göre, TÜYAP Adana tarafından Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Organize Sanayi Bölgesi, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu ve Çukurova Fuarcılık AŞ'nin desteklediği 4 gün süren fuar 7 bin 500 metrekarelik alanda 78 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi.

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ Genel Müdürü Cihat Alagöz, Adana fuarcılık tarihinde ilk kez, aynı yılda bir fuarı ikinci kez düzenlediklerini belirtti.

Alagöz şunları kaydetti:

"Evlilik hazırlıkları yapanlar için oldukça yoğun ve yorucu geçen süreci fuarımız ile kolaylaştırmaya çalıştık. Tüm düğün ihtiyaçlarının tek bir çatı altında toplandığı fuarımızda, evlenecek çiftler kısa sürede hazırlıklarını tamamlama imkanı buldu. Çukurova’nın organizasyon, gelinlik, damatlık ve mobilya gibi firmaları bir araya getiren fuar, çiftlerin özel kampanyalardan da yararlanmasına vesile oldu. Fuarımızı yüzde 105 büyüterek büyük bir başarıya imza attık. Evlenecek ve evini yenilecekleri tek bir çatı altında toplayan fuar hem katılımcı hem de ziyaretçiyi memnun etti. Bir önceki fuara göre yüzde 13’lük bir ziyaretçi artışı ile 30 bin 729 ziyaretçi ağırladık. Her iki fuar toplamda 58 binin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yaptı."
Kaynak: AA