Denizli'den Kısa Kısa

AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Volkan Gezen ve yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Zolan, AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Volkan Gezen ve yönetimini başkanlık makamında kabul etti.

İlçe Başkanı Gezen ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileyen Zolan, "İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapmayı Allah'ım nasip etsin. Sarayköy bizim için de özel. Sarayköy'e gözümüz gibi bakmaya, gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerle birlikte güzel bir yoldayız, tekrar hayırlı uğurlu olsun." dedi.

- Ticaret Borsası'ndan ziyaret

Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu üyelerinin, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Bilal Uçar'ı ziyaret ettiği bildirildi.

DTB'den yapılan yazılı açıklamada, DTB'nin yapmayı planladığı projelerin Bakan Yardımcısı Bilal Uçar'a anlatıldığı ifade edildi.

Açıklamada, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili'nin şu ifadelerine yer verildi:

"Kendisi uzun yıllardır başarı ile önemli görevleri üstlenmiştir. Ankara programımız kapsamında kendisini ziyaret edip çeşitli değerlendirmelerde bulunduk. Mevcut çalışmalarımızı ve projelerimizi anlattık, istişarelerde bulunduk. Yakın ilgisinden dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum."

Kaynak: AA