Başkan Demircan Açıklaması 'Öğrencilerimizin Başarısı Ülkemizin Başarısıdır'

Beyoğlu İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Öğrencilerimizin başarısı ailelerinin ve ülkemizin başarısıdır. Gençlik iyi eğitimliyse, geleceğe iyi hazırlandıysa kendi kazandıkça, zenginleştikçe aslında ülkesini de zenginleştiriyor” dedi.

Başkan Demircan Açıklaması 'Öğrencilerimizin Başarısı Ülkemizin Başarısıdır'
Beyoğlu Belediyesi, hayata geçirdiği “Okulda Buluşalım” projesi ile ilçedeki okullara destek olmaya devam ediyor. Proje kapsamında İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, okul yönetimi, öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Okul bahçesinde öğrencilerle sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Demircan, daha sonra okulun toplantı salonunda öğretmenler, okul aile birliği üyeleri ve velilerle bir araya geldi. Başkan Demircan’a okul ziyaretinde Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı da eşlik etti.

Okul bahçesinde öğrencilere söz hakkı vererek taleplerini dinleyen Başkan Demircan, gelen talepler doğrultusunda öğrencileri sinemaya ve Çanakkale gezisine götüreceklerini söyledi.

Başkan Demircan’ın İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören 400 öğrencinin tamamını Çanakkale gezisine ve sinemaya götüreceklerini söylemesi okul yönetimi, öğrenciler ve öğretmenler tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

“Her şey sizin için, sizin geleceğiniz için”

Başkan Demircan, öğrencilerin geleceğinin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirterek, “Öğrencilerimizin başarısı ailelerinin ve ülkemizin başarısıdır. Biliyorsunuz iyi bir mucit dünya çapında bir şey yapıyor ve ülkesini kurtarıyor. Gençlik iyi eğitimliyse, geleceğe iyi hazırlandıysa kendi kazandıkça, zenginleştikçe aslında ülkesini de zenginleştiriyor. Sonuçta devletimiz çocuklarımıza, gençlerimize yatırım yapıyor. Okullarımızın ufak tefek eksiklikleri olabilir ama sonuçta büyük fedakarlıklar var. Amacımız bu eksiklikleri de gidererek eğitim kalitemizi daha da artırmak. Her şey sizin için, sizin geleceğiniz için. Bugün alacağınız iyi bir eğitim gelecekte kuracağınız ailenize yansıyacak” dedi.

Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ise, “Öğrencilerimizle okullarımızda birlikte olmak bizim için büyük bir mutluluk. Belediye Başkanımızla hem okullarımıza katkılarından dolayı hem de sizlerle bu kadar yakın ve sıcak iletişim kurduğu için teşekkür ediyorum. Okullara olan katkılar noktasında Sayın Belediye Başkanımızın ve ekibinin her zaman yanımızda olduğunu hissettik” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA