Polislerden Minik Öğrencilere Sürpriz Ziyaret

Van’ın Çatak İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polisler, ilkokul birinci sınıf ve okulöncesi öğrencilerini ziyaret ederek kek ve meyve suyu ikram etti.

Polislerden Minik Öğrencilere Sürpriz Ziyaret
Komiser yardımcısı Onur Selçuk ve beraberindeki polisler, ilçe merkezindeki okulöncesi ve birinci sınıf öğrencilerini ziyaret etti. Polisler, minik öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet ettiler. Çocuklara fıkralar anlatıp onları güldüren polisler, kucaklarına alıp sevdi. Polisler, ziyarette minik öğrencilere kek ve meyve suyu ikram ettiler.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan komiser yardımcısı Onur Selçuk, “Çocuklarımız bizim için çok önemlidir. Onlar bizlerin ve bu ülkenin geleceğidir. Zaman zaman geleceğimizin teminatı ortaokul ve liseli öğrencileri ile bir araya geliyoruz. Çeşitli bilgilendirme ve seminerler düzenliyoruz. Bilgilendirme amaçlı yaptığımız seminerlerde aldığımız geri dönüşler çok güzel oluyor. Şimdi de miniklerle bir araya geldik. Çocukların mutluluğunu, güvenini gördüğümüz zaman daha sık gelmek istiyoruz. Büyüyünce ne olacaksın diye soru sorduğumuzda ‘polis olacağım’ cevabını almamız ise bizi daha fazla onure ediyor” dedi.

Kaynak: İHA