AK Parti Antalya Kadın İl Başkanlığında Görev Değişimi

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Antalya Kadın Kolları İl Başkanlığına Tülay Beşkonak Özçay getirildi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığın'dan yapılan yazılı açıklamada, eski Başkan Esra Özkoç, ilçe kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde görevini Tülay Beşkonak Özçay'a devretti.

Görev yaptığı 4 yıl boyunca ekibiyle birlikte elinden geldiği kadar partiye en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştığını belirten Özkoç, şunları söyledi:

"Tüm teşkilat birimlerimizde olduğu gibi kadın kolları olarak üye sayımızı ciddi bir şekilde arttırdık. Davamızda önceliğin hizmet yarışı olduğunun bilincinde olarak her zaman çalışmalarımızı bir adım öne taşımayı asıl hedef olarak bildik. Bu sebeple birlik ve beraberlik içerisinde bugün burada görevimi her zaman destek vererek yanında olacağım Tülay Beşkonak Özçay'a devrediyorum."

Görevi devralan Özçay ise tecrübesinden her zaman istifade edecekleri Özkoç'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Önlerinde önemli bir 2019 seçim süreci bulunduğunu, bunun için kadın kolları olarak hız kesmeden çalışmalara başladıklarını anlatan Özçay, şöyle devam etti:

"Partimizin değişik kademelerinde görev yaptım. Kuruluşundan bu yana, başta, Kadın Kolları Teşkilat Başkanı, il ana kademe yönetim kurulu üyesi olarak çeşitli görevler aldım. Genel merkezimizin kararı ile partimizin en büyük gurur kaynağı olan il kadın kolları başkanlığı yapacak olmanın heyecanı içerisindeyim. Bunun için üstlendiğimiz bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım, bu sadece görev değişikliği değil, büyük bir sorumluluktur. Hızlı bir şekilde kongrelerimizi tamamlayarak Antalya için şehrimizin kadınları için onların en iyi temsili için çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA