Hasarlı Araç Hırsızlık Zanlılarını Ele Verdi

Kırşehir'de yaklaşık 10 ton nohut hırsızlığının faillerini araştıran jandarma ekipleri, olayda kullanılırken duvara çarpan kamyonetin parçaları ve teker izinden yola çıkarak 6 zanlıyı gözaltına aldı.

Kırşehir'de yaklaşık 10 ton nohut hırsızlığının faillerini araştıran jandarma ekipleri, olayda kullanılırken duvara çarpan kamyonetin parçaları ve teker izinden yola çıkarak 6 zanlıyı yakaladı.

Merkeze bağlı Kuruağıl köyünde çiftçilik yapan K.T, bu yıl hasat ettiği ve torbalar halinde köyün dışındaki deposuna koyduğu yaklaşık 10 ton nohudun çalındığını fark edince jandarmaya haber verdi.

Zanlıların yakalanması için çalışma başlatan Kırşehir Jandarma Komutanlığı ekipleri, K.T'nin deposundaki parmak izi araştırması sırasında duvarında, kaza yapan bir aracın izine rastladı. Toplanan parçaları ve teker izlerini inceleyen ekipler, köydeki kişilerin verdiği bilgileri de değerlendirerek olayda kamyonet kullanıldığını tespit etti.

Bilgileri polisle de paylaşan jandarma ekipleri, kamyonetin MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerinden kent merkezindeki bir evin önünde olduğunu belirledi.

S.D'ye ait müstakil eve operasyon düzenleyen ekipler, aracı da evin avlusunda buldu. S.D. ile olaya karıştıkları öne sürülen Y.D, T.B, F.S, D.A.ve U.A. gözaltına alındı.

Müstakil evin odalarında bulunan yaklaşık 10 ton nohut, K.T'ye teslim edildi.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.
Kaynak: AA