Boğazlıyan'da Yükümlülerin Çocuklarına Kırtasiye Yardımı

Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı’na başvuru da bulunan 13 yükümlünün 32 çocuğuna kırtasiye ve giyecek yardımında bulunuldu.

Boğazlıyan'da Yükümlülerin Çocuklarına Kırtasiye Yardımı
Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı tarafından Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne tabi yükümlülerin çocuklarına yönelik kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı. Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz’in Başkanlığı’nda Adalet Sarayı’nda yapılan toplantıya Adalet Komisyonu Başkanı Uğur Necmettin Şen, Cumhuriyet Savcısı Murat Alkan, Yüksekokul Müdürü Mustafa Kocakaya ve koruma kurulu üyeleri katıldı.

Koruma Kurulu Başkanı Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, "Koruma Kurulu olarak her sene geleneksel hale getirmiş olduğumuz kırtasiye ve giyecek yardımına destek sağlayan kurum ve kuruluşların değerli yöneticilerine gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Yükümlü ailelerin çocuklarının eğitim ve öğrenimlerinin çok önemli olduğunu ve koruma kurulu olarak kırtasiye ve giyecek yardımıyla öğrencilere destek verdiklerini dile getiren Dilsiz, Koruma Kurulu’nun Denetimli Serbestlik hizmetleri kapsamında, mağdurlar ile ceza infaz kurumlarından salıverilen hükümlülere yardımcı olmak üzere oluşturulmuş bir kurul olduğunu anımsattı.

Konuşmanın ardından katılımcılar tarafından yardım paketleri yükümlülere dağıtıldı.
Kaynak: İHA