Varto Belediyesi Kanalizasyon Çalışmalarına Hız Verdi

Muş’un Varto Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, kış gelmeden alt yapı çalışmalarının biran evvel bitirilmesini istedi.

Varto Belediyesi Kanalizasyon Çalışmalarına Hız Verdi
İlçede yıllardan beridir kangren haline gelen alt yapı sorunun çözülmesi için yaklaşık 8 aydır Belediye Başkanlığına Kayyum olarak atanan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Çınarlar ve Tarım sokaktaki sorunlu olan alt yapının değiştirilerek kullanılır hale gelmesi için çalışma başlattı. Başlatılan çalışmaların ardından

ilçe merkezi ve mahallerinde özellikle su abonelik işlemleri ve kanalizasyon onarımların kış gelmeden bir an evvel bitirilmesi konusunda Varto Belediyesi Kanalizasyon ve Su İşleri Müdürü Celalettin Özer’e gerekli talimatı vererek alt yapının kar kış bastırmadan bitirilmesini istedi.

Kanalizasyonla ilgili çalışmalar hakkında yapılananlarla ilgili açıklamalarda bulunan Varto Belediyesi Kanalizasyon Su İşleri Müdürü Celalettin Özer, ”Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Nuri Çetin, göreve sekiz ay önce geldi. İlçeyi toparlamaya çalışıyor. Su ve alt yapı gibi ciddi sıkıntılarımız var. Mahallelere sıcak asfalt yapıyor. Yirmiye yakın sokağımızın sıcak asfaltı bitmek üzere, suyu da hallettik. Mahallelerin birçoğunda kanalizasyon yüzeyde. Onları yer altına alıyoruz. Başkanımızın talimatı doğrultusunda özellikle kış gelmeden abonelerin su hizmetini tamamlamaya gayret gösteriyoruz. Kar yağmadan bu hizmetlerin bir an evvel bitirilmesi için ekimizle birlikte çok hızlı bir şeklide çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları konusunda işlerimize dahada hız verdik. İnşallah bu tür hizmetlerimizi bir an evvel bitireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA