Madalyalı Güreşçi Günbey, Müdür Öçalmaz'ı Ziyaret Etti

Muğla Milas’taki Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde günde 4 saat idman yaparak dünya üçüncüsü olan Milli Güreşçi Naci Günbey, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz’ı makamında ziyaret etti.

Madalyalı Güreşçi Günbey, Müdür Öçalmaz'ı Ziyaret Etti
Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde düzenlenen 35 yaş üstü serbest sitil dünya güreş şampiyonasında 130 kilogramda grekoromen sitilde rakiplerini yenerek dünya üçüncüsü olan Milli Güreşçi Naci Günbey, şampiyona sonrasında nezaket ziyaretlerine başladı.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz’ı makamında ziyaret eden Günbey, şampiyona hazırlıklarını ve şampiyona izlenimlerini Müdür Öçalmaz ile paylaştı.

Uluslararası turnuvalara şampiyon yetiştiren Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezinde hazırlık yaptığını ifade eden milli güreşçi, sporcu kişiliği ile gençlere örnek olmaya çalıştığını belirterek, “Bu yıl dünya üçüncüsü oldum ancak seneye çok daha iyi hazırlanıp altın madalyaya uzanmak istiyorum. Tek hedefim; uluslararası arenada Türk Bayrağını dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı okutmak. Bu anlamda bizlere imkan tanıyan siz değerli kurum amirlerimize, antrenörlerimize ve bana destek olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Milli güreşçi Günbey’in başarısıyla gururlandıklarını söyleyen İl Müdürü Öçalmaz, “Devletimiz her zaman sporun ve sporcunun yanındadır! Bizler Muğla’da vatandaşımızın sportif imkanlardan yararlanabilmeleri için mesai yapıyoruz. Muğla gençliği de devletimizin spor yatırımlarından en iyi şekilde yararlanıyor ve madalyalar peş peşe geliyor. Güreş de ata sporumuz olması sebebiyle en iyi olduğumuz sportif dallardan biri. Dünya üçüncüsü çıkaran Muğlamızda daha nice şampiyonların çıkacağından şüphem yok. Sporcularımıza başarılar diliyorum.” diyerek milli güreşçinin nazik ziyaretinden ötürü teşekkürlerini sundu.
Kaynak: İHA