Sandıklı'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın başkanlığında Sandıklı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, ilçe milli eğitim müdürlerinin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, Teftiş Kurulu Başkanı Halil Sevgi, Milli Eğitim Şube Müdürü Gürbüz Bıdık katıldı.

Toplantıda, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın tarafından yatırımlar, sınavlar ve proje çalışmaları hakkında değerlendirme yapıldı.

- Mevlit Kandili

Sandıklı Belediyesi tarafından Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl, yaptığı açıklamada, kandillerin insanları birbirine kenetlediğini belirterek, "Bugün rahmet elçisi, iki cihan güneşi, ahlak ve iman kalesi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in yeryüzünü şereflendirişini idrak ediyoruz. Peygamber Efendimiz biz Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan mükemmel ve örnek bir hayat sürmüş, ahlakı, sevgiyi, merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında en somut şekilde insanlığa aktarmıştır." ifadesini kullandı.

- Sandıklı'da yol düzenleme çalışmaları

Sandıklı ilçesinde ana cadde ve sokaklarda kilitli parke taşı ve bordür çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl, yaptığı açıklamada, ilçede kamulaştırma ile yol genişletme çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirtti.

Sandıklı tarihinde hiç yapılmamış yolların hızla tamamlanacağını vurgulayan Çöl, şunları kaydetti:

"2017 yılı kilitli parke taşı ile yol ve kaldırım düzenleme ihalesi kapsamında yol düzenleme çalışmaları ilçemiz Şirinevler, Bahçelievler de devam etmektedir. Bunun yanında eski Afyon yolu olarak bilinen Yalıncak Caddesi üzerinde kamulaştırma çalışmalarımız ile birlikte yol genişletme çalışmalarımızda da sona gelindi. Sandıklı tarihinde hiç asfaltlanmamış ve parke taşı döşenmemiş yolları tamamlıyoruz."

Kaynak: AA