Quick Sigorta, Sigortacılık Öğrencileriyle Buluştu

Quick Sigorta sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sivas’ın Zara ilçesinde Ahmet Çuhadar Meslek Yüksekokulu’nda Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölümü öğrencileriyle buluşarak sigortacılığı anlattı.

Quick Sigorta, Sigortacılık Öğrencileriyle Buluştu
Quick Sigorta ilk büyük sosyal sorumluluk projesi kapsamında Quick Sigorta yöneticileri ve sigortacılık alanındaki uzmanları Sigortacılık öğrencileriyle buluşturuyor. Cumhuriyet Üniversitesi, Zara Ahmet Çuhadar Meslek Yüksekokulu’nda Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölümü öğrencileriyle buluştu. Saygı duruşundan bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan panelde öğrencilere ’Sigortacılığın Önemi ve Kariyer Yolu’ konulu sunumunu yapan Quick Sigorta CEO’su Levent Uluçeçen," Sigortacılık çok önemli bir meslek bunu biz fark ettiremiyoruz. Sadece sizde değil bizde de var. O çaresizlik bizde de var. Sigortacılığın önemini anlatıyoruz. Sigortacılık olmazsa sanayi olmaz, hiç kimse yatırım yapmaz" dedi.

Daha sonra Maher Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve GESİD Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar, ’Türkiye’de Sigortacılık ve Gelecek’ Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nedim Erdem ise "Geleceğin Sigorta Müşterisi ve Dijital Sigortacılık’ başlıklı konuşmalarını yaptı. Konuşmaların ardından Quick Sigorta sistemlerinin tanıtımı ve kullanım şekli, Quick Sigorta Bilgi İşlem Müdürü Mustafa Çalık tarafından öğrencilerle paylaşıldı. Panel soru, cevap bölümüyle sona erdi.
Kaynak: İHA