2. Palandöken Anestezi Günleri Sempozyumu

Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi ve Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneğince "2. Palandöken Anestezi Günleri Sempozyumu" düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi basın merkezinden yapılan açıklamaya göre, kentteki bir otelde Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi ile Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneğince düzenlen, sempozyum iki gün sürdü.

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fuat Gündoğdu sempozyumun açılışında yaptığı konuşmada, Anestezi ve Reanimasyon bölümünün önemini anlatarak, söz konusu bölümün diğer bölümlerle de ilişkili olduğunu vurguladı.

Sempozyumun başkanı Prof. Dr. Nazım Doğan da sempozyumun 5 panel ve 15 konuşmacı ile bir söyleşiden ibaret olduğunu belirterek, sempozyumda 140'ın üzerinde katılımcı olduğunu aktardı.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve ekibine sempozyumu düzenlerken sağladıkları katkıdan ötürü teşekkür eden Doğan, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneğinin 61 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu dile getirdi.

Sempozyuma Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 2. Başkanı Prof. Dr. Ömer Kurtipek, Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Nazım Doğan ve Türkiye'nin dört bir yanından doktor ve anestezistler katıldı.

Kaynak: AA