Hayrabolu TSO'dan Eğitime Destek

HayraboluTicaret ve Sanayi Odası (TSO) ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabıyardımı yaptı.



Hayrabolu TSO Başkanı Mehmet Başol, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilereyapılan yardımın, bu yıl da 700 öğrenciye verilmek üzere okul müdürlerineteslim edildiğini söyledi.

Kışlık ayakkabıların Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafındangönderildiğini belirten Başol, "Ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilereyönelik her yıl düzenli bir şekilde yardımlarımız sürüyor. Bu yıl İlçemizgenelindeki öğrencilere 700 bot, yardımı yaptık." dedi.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:'Normal Tablo'; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:''; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:'Calibri','sans-serif'; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:'Times New Roman'; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Kaynak: AA