Buca TİM, Bin 837 Kişiyi İş Sahibi Yaptı

Buca Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi (TİM) İstihdam Masası, düzenlediği toplu iş görüşmeleriyle iş arayan bin 837 kişiyi iş sahibi yaptı.

Buca TİM, Bin 837 Kişiyi İş Sahibi Yaptı
Buca Belediyesi, kentte çalışabilecek durumdayken niteliklerine uygun iş bulamayan kentlinin ilk başvurduğu adres oldu. Buca Belediyesinin, ilçede işsizliğin önüne geçmek için kurduğu Buca Toplumsal İletişim Merkezi (TİM) İstihdam Masası, çok sayıda vatandaşın yüzünü güldürdü. İşçi ve işveren arasında köprü olan masa, önemli atılımlar yaparak işsizlik sorununu çözüme kavuşturuyor. Firmalardan gelen talepler doğrultusunda firma yetkilileri ile başvuru yapan vatandaşları buluşturan Buca TİM, kurulduğu günden bu yana bin 837 kişiyi iş sahibi yaptı. İstihdam masasına başvuran vatandaşların, firmaların da talepleri doğrultusunda toplu iş görüşmesine davet edilip nitelikleri doğrultusunda işe yerleştirildiği kaydedildi.

Buca’da işsizlik sorunu yaşayan vatandaşların ise 439 10 10 dahili 1086 numaralı istihdam masası telefonu arayarak başvuru yapabileceği ifade edildi.
Kaynak: İHA