Başkan Çelik, Özvatan İlçesini Ziyaret Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Özvatan ilçesini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Çelik, Özvatan'da, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçelere yatırımlarda hız kesmediklerini dile getiren Çelik, "Şehirle aynı kalitede yolları Özvatan'da da yapıyoruz. Yaklaşık 3,5 kilometrelik yolu asfaltlıyoruz. İlçelerimizdeki standartları şehir merkezi seviyesine yükseltmek istiyoruz. Merkezde ne varsa ilçelerimizde de onu yapacağız. Çalışmalarımızda asfaltlama için aldığımız yeni araçları kullanıyoruz." dedi.

Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir de yatırımlar için teşekkür ederek, "Büyükşehir Belediyesi ve devletin tüm kurumlarının ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Özvatan halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum. İnşallah Büyükşehirimizin gayretleriyle ilçelerle şehir merkezindeki farklılık giderilecek." diye konuştu.

- Yufka imalathanesini gezdi

Başkan Mustafa Çelik daha sonra, ilçe belediyesi tarafından yaptırılan yufka imalathanesini ziyaret etti.

Tesiste çalışanlarla bir süre sohbet ederek, üretim sürecini izleyen Çelik, "Her zaman insanları doğdukları yerde doyurmak zorunda olduğumuzu belirtiyorum. İnsanlarımıza ekonomik anlamda destek verecek projelerden birini de Özvatan Belediyemiz kendi imkanlarıyla yapmış. Belediye Başkanıma teşekkür ederim. Burada yaptığı işletmede Özvatanlı hanımlarımız çalışıyor ve evlerine ekmek parası götürüyor.” ifadelerini kullandı.

Başkan Demir de işletmede 12 kişinin çalıştığını belirterek, Özvatan yufkasının tanıtımına katkı veren Başkan Çelik’e teşekkür etti.

Özvatan'da kısa süre önce kaymakamlık görevine atanan Menderes Topçuoğlu'nu da ziyaret eden Başkan Çelik, ilçede yapılması gereken çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: AA