Bakan Eroğlu'ndan, Başkan Güzbey'e Ziyaret

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey’i ziyaret etti.

Bakan Eroğlu'ndan, Başkan Güzbey'e Ziyaret
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Bakan Eroğlu, beraberindeki Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Başkan Güzbey’i ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Başkan Güzbey, hükümetin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadelesini sonuna kadar desteklerini kaydederek, yine hükümetin Olağanüstü hal (OHAL) politikasını doğru bulduklarını belirtti.

Afyonkarahisar’da halen FETÖ ile ilgili yeni yapılanmaların ortaya çıkarıldığını hatırlatan Başkan Güzbey, OHAL’in bu nedenle devletin bekası için devam etmesi gerektiğini savundu.

Bakan Eroğlu’da, Başkan Güzbey’in düşüncesinin doğru olduğunu ve FETÖ’nün toplumdan kazanıp temizleninceye kadar terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini dile getirdi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Kaynak: İHA