Artvin Türkiye Kar Voleybolu Şampiyonası'na Doğru

Türkiye Voleybol Federasyonu temsilcileri İbrahim Dağaslan, Oğuz Değirmenci ve Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi makamında ziyaret etti.

2018 yılı Şubat ayında Artvin Kafkasör Yaylası'nda yapılması planlanan Türkiye Kar Voleybolu Şampiyonası için ön incelemelerde bulunmak üzere şehre gelen Voleybol Federasyonu heyeti, Belediye Başkanı Kocatepe'ye konu hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocatepe, Artvin'e bu tür organizasyonların yakıştığını belirterek, voleybol federasyonu yetkililerine teşekkür etti.

Artvin'de spor turizminin önemli bir yere sahip olduğunu aktaran Kocatepe, şöyle konuştu:

"Kafkasör bölgemizde yaz aylarında ulusal festivallerle şehrimizin tanıtılmasında büyük katkı sunuyoruz. Bu yıl ilkini yapmayı planladığımız Türkiye Şampiyonası Kar Voleybolu ile daha farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacağız. Sporcularımızın burada konaklayarak temiz havası, organik ürünleri ile kendilerini daha zinde hissederek müsabakalarda başarılı olacaklarına inanıyorum. Şimdiden şampiyonanın ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Heyet, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim eşliğinde, şampiyonanın yapılacağı alanda ve şehirde gerekli incelemelerde bulunmak üzere makamdan ayrıldı.

Kaynak: AA