Burhaniye'de Liseliler Sokak Hayvanları İçin Mama Topladı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Evine öğrenci ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda dünde, ziyarette bulunan Burhaniye Anadolu Lisesi 10/A sınıfı öğrencileri, topladıkları mamaları Belediye Veterineri Emrah Güleç’e teslim etti.

Burhaniye'de Liseliler Sokak Hayvanları İçin Mama Topladı
Burhaniye Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Evi, özellikle öğrencilerin büyük ilgisi ile karşılaştı. Barınağa öğrenci ziyaretlri devam ederken, Burhaniye Anadolu Lisesi öğrencileri, topladıkları mamaları Sokak Hayvanları Bakım Evine getirdiler. Burhaniye Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Eroğlu ve Proje Danışmanı Öğretmen Selda Eruzunlar ile birlikte bakım evine gelen 10/A sınıfı öğrencileri, bakım evini gezerek işleyiş hakkında bilgiler alırken, köpekleri sevdiler. Belediye Veteriner Hekimi Emrah Güleç eşliğinde tüm bakımevini dolaşarak hayvanlarla vakit geçiren öğrenciler, bakım evine alınan hayvanlar ve bakımları konusunda bilgi aldılar. Okul Müdürü Eroğlu, Bakımevini çok beğendiklerini belirterek, “Bakım evindeki hayvanlar için mama toplama kampanyası başlattık. Pati Projesi dediğimiz ve Öğretmenimiz Selda Eruzunlar’ın koordinatörlüğünde toplanan kuru mamaları bizzat öğrencilerimiz ile getirerek teslim ettik. Bakım evini görme fırsatımız oldu. Herkesin burayı ziyaret etmesini isteriz” dedi.

Burhaniye Belediyesi’nin Sokak hayvanları için ciddi bir mesai harcadığını bildiren Belediye Başkanı Necdet Uysal,“ Öğrencilerimize ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sokak hayvanlarının bilincine varabilmek için öğrencilerimiz ile bu tür iş birlikleri çok önemli. Burhaniye Anadolu Lisesine duyarlı projelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA