Ümraniye Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı

İlçede 2B arazileriyle ilgili Hekimbaşı, Topağacı, Dumlupınar, Karabekir, Elmalıkent ve İnkılap mahallelerinin bir kısmının imar planı oy birliğiyle kabul edildi.

Ümraniye Belediyesi kasım ayı meclis toplantısında, ilçede 2B arazileriyle ilgili Hekimbaşı, Topağacı, Dumlupınar, Karabekir, Elmalıkent ve İnkılap mahallelerinin bir kısmının imar planı oy birliğiyle kabul edildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Meclisi kasım ayı 3. toplantısında, 2B arazilerinin 1/1000’lik planları, meclis üyeleri tarafından yapılan görüşmelerin sonunda oy birliği ile kabul edildi.

Ümraniye Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan görüşmeye, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ümraniye Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve birim müdürleri katıldı.

Hasan Can, Ümraniye’de imarı olmayan, düzgün yapılaşma imkanı bulunmayan hiçbir yer bırakmayacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Böylesine güzel bir plan, komisyonda ittifakla geçtiği için çok mutluyum. 715 hektarlık alandaki bütün evlerin bu imardan eksiksiz yararlanmasını sağlayarak, en kolay şekilde uygulamaya geçilmesi temin edildi. Bugün de meclisimizden 1/1000’lik planları geçiriyoruz. Yapılan bu planlarla, herkesin tapu aldığı bir süreci mümkün kıldık. İmar da herhangi bir gecikme olmadı. Herkes tapu alsın diye bu kadar bekledik."

Kaynak: AA