Ardahan'da 'Halk Günü' Toplantısı

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, "15 Temmuz'da şeytan taşladık, bu nedenle hizmetlerde bazı aksaklıklar oldu." dedi.

Atatürk Mahallesindeki Şehit Er Serhat Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda, Vali Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, ilgili daire müdürleri ve vatandaşların katılımıyla "halk günü toplantısı" yapıldı.

Toplantıda konuşan Atatürk Mahalle Muhtarı İbrahim Özer, mahallelerinde Çevre yolu mevkinde cami yapmak için çalışma başlattıklarını, ancak 15 Temmuz hain darbe girişimi nedeniyle duran çalışmanın yeniden yapılmasını istedi.

Vali Bilmez de hain darbe girişimi nedeniyle çok alanda aksamaların yaşandığını belirterek, kaldıkları yerden hizmete devam ettiklerini söyledi.

Darbe girişiminin bir daha yaşanmaması için devlet ve millet iş birliğinde çalıştıklarını kaydeden Bilmez, "O hain darbe girişimiyle birçok düzenimiz bozuldu ama bunlar tek tek giderilecek. 15 Temmuz'da şeytan taşladık, bu nedenle hizmetlerde bazı aksaklıklar oldu. Çünkü o gün milletin silahını millete karşı kullandılar. Bizler birlik olduğumuz sürece bu ve benzeri belaları def ederiz, inşallah." dedi.

Halk gününde engelli eşi için yardım isteyen Songül Aktemur'un eşine tekerlekli sandalye verildi.

Kaynak: AA