Muş'ta Köy Yolları Sıcak Asfaltla Kaplanıyor

Muş İl Özel İdaresince köy yollarında yürütülen sıcak asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezine yaklaşık 45 kilometre uzaklıktaki Yelalan köy yolunda ilk kez sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Köy yollarında sıcak asfalt çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Yentür, "Yelalan köyünün 3.7 kilometrelik yolunu sıcak asfalt yaptık. İl genelinde ise İl Özel İdaresi olarak 2017 yılında 30 kilometreye yakın sıcak asfalt yapacağız. Bu çalışmalar tamamlandığında yaklaşık 6 milyon lira harcamış olacağız." dedi.

Yelalan köyü muhtarı Suphi Yaşlı ise AK Parti hükümetleri döneminde köylerine yıllardır beklenen birçok hizmeti aldıklarını belirtti.

Şu anda köy yollunda sıcak asfalt çalışması yapıldığını kaydeden Yaşlı, "Köyümüz ilk kez sıcak asfalta kavuştu. Sıcak asfalt kalıcı ve kış aylarına dayanıklı. Güçlü bir hükümet olmadığı takdirde bu hizmetleri almamız mümkün değil. Şu anda güzel hizmetler alıyoruz. Bu hizmetlerden herkes mutlu. Bu hizmetleri bize ulaştıranlara teşekkür ederiz." diye konuştu.

Kaynak: AA