Edremit, Aş Evine Kavuştu

Edremit Belediyesi, Türkiye'nin modern aş evlerinden birini kurdu.

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, belediye tarafından yaptırılan aş evini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Çalışanları sundukları hizmetten dolayı tebrik eden Çiçekli, Türkiye'nin en modern ve en temiz aşevlerinden birinin Edremit Belediyesi Aşevi olduğunu söyledi.

Ramazan ayı boyunca büyük bir uğraş vererek vatandaşlara lezzetli yemekler yaptıklarını dile getiren Çiçekli, şöyle konuştu:

"Ramazan ayı sonrası da sunulan hizmet ve yapılan yemekler her kesim tarafından takdirle karşılandı. Şunu söyleyebilirim ki Türkiye'nin en modern, en temiz aşevlerinden biri Edremit Belediyesi Aşevi'dir. Tüm ustalarımız yemek yapma konusunda çok iyiler. Ayrıca her gün burada ihtiyaç sahibi bin 500 kişiye yemekler hazırlanmakta ve en iyi şekilde bu ailelerimize ulaştırılmaktadır. Aşevimizin hijyeni özellikle takdire şayandır. Ben bu konuda burada görevli olan başta yetkili arkadaşlarımızı ve siz aşçılarımızı tebrik ediyorum."

Çiçekli, aşevinin Edremit Kaymakamlığı ve Belediyesi koordinasyonunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet vereceğini ifade etti.

Kaynak: AA