Kutsal Topraklardan Dönen Şehit Yakınları Ve Gazilere Ziyaret

Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, kutsal topraklardan dönen şehit yakınları ile gazileri ziyaret etti.



Pekmez, beraberinde Emniyet Müdürü Ali Karabağ'ın eşi Reyhan Karabağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile hac ibadeti için kutsal topraklara giden şehit yakınlarının evlerine ziyarette bulundu.

İlk olarak malül gazi Mustafa Mutlu'yu ziyaret eden Pekmez, en değerli varlıklarını vatan için şehit veren ailelerin ve vatan uğruna gazi olanların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Hac ibadetinin hayırlı olması temennisinde bulunan Pekmez, "Şehit ve gazilerimize ne desek az gelir. Allah onlardan razı olsun, şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Şehitlerimiz vatan için canını verirken gazilerimizde vatan savunması için siper ettiği bedenlerinden bir uzvunu kaybedebiliyor. Şehitlerimiz ve gazilerimizle gurur duyuyoruz. Bizler şehitlerimizin emaneti değerli aileleri ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Ne ihtiyaçları olursa gidermek onlara her zaman borcumuzdur." dedi.

Pekmez ve beraberindekiler daha sonra Şehit Pilot Hamza Gümüşssoy'un annesi Zübeyde, babası Yunus Gümüşsoy ve şehit Hakan Bacak'ın eşi Sermiye Bacak'ı ziyaret etti.

Kaynak: AA