Safranbolu Belediyesinden Kısa Kısa

Safranbolu Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'nda yapılan aşure dağıtımında konuşan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, belediye olarak kentin hemen her yerinde aşure dağıttıklarını söyledi.

Bir haftadır aşure dağıtımı yaptıklarını ifade eden Kaymakam Ürkmezer, "Kamu kurum ve kuruluşlarındaki arkadaşlarıma da ikramlarda bulunduk. Bugün de Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı ve Tarihi Çarşı'da bulunan Kazdağlı Meydanı'nda aşure ikramımız devam ediyor. Bununla birlikte yine cuma günü tüm camilerimizin önünde ikramlara devam edeceğiz. Aşure ayının başta Safranbolu'muz olmak üzere, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." diye konuştu.

- Ürkmezer Merkez Camisi inşaatını inceledi

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, Safranbolu Müftüsü Hasan Güneş ile birlikte Merkez Camisi inşaatını inceledi.

Kaymakam Ürkmezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, inşaatın bir an önce tamamlanması için gerek devlet gerekse vatandaşlarla birlikte var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

Merkez Camisi'nin tamamlandığında bölgenin en büyük camilerinden birisi olacağını, sosyal alanları ile de ilgi göreceğini aktaran Ürkmezer, şöyle konuştu:

"İnşaattaki çalışmalar hızla devam ediyor. Biz bu inşaatın hızlı bir şekilde tamamlanması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz. Amacımız camimizin bir an evvel tamamı ile ibadete açılmasıdır."

Kaynak: AA