Birecik Devlet Hastanesi'nin Yol Sorunu Çözülüyor

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, Yeni Devlet Hastanesi’nin yol sorununun çözüme kavuşturulması için çalışmalar sürüyor. Birecik Belediyesi Başkan Vekili Abdulkadir Çopur, yol yapımı için Karayolları yetkililerinin ilçede incelemelerde bulunduklarını söyledi.

Birecik Devlet Hastanesi'nin Yol Sorunu Çözülüyor
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca yaptırılan 150 yataklı Devlet Hastanesinin kısa süre sonra hizmete açılacak. Yapımı halen devam eden hastanenin açılışı öncesi yol sorununun mutlaka çözüme kavuşturulması gerektiğine dikkat çeken Çopur, bu amaçla Kaymakam Kadir Perçi ile birlikte Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne bilgi verdiklerini anlattı. Karayolları 9’uncu Bölge Müdür Yardımcısı İrfan Aksu, Üstyapı Baş Mühendisi Ersoy Yavuz, Kontrol Şefi Selim Yılmaz ve yüklenici firma temsilcileri, ilçeye gelerek Devlet Hastanesi yolunda inceleme yaptı.

Yetkililer, konuyla ilgili Kaymakam Kadir Perçi ve Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çopur ile de görüştü. Karayolları 9. Bölge Müdür Yardımcısı İrfan Aksu, yol yapım çalışmalarına kısa zamanda başlanacağını söyledi.

Kaynak: İHA