Pamuk; 'Herkese Eşit Ve Adil Hizmet Veriyoruz'

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, hizmet ve projeler bakımından, İçel ve Akdeniz’de güçlü ve iyi bir ivme kazandıklarını belirterek, "Vatandaş odaklı hizmet ilkemizle, Akdeniz’in ihtiyaç duyduğu hizmet, proje ve çalışmaları sürdürmeye, kentimizde yaşamı güzelleştirmeye ve kolaylaştırmaya devam edeceğiz" dedi.

Pamuk; 'Herkese Eşit Ve Adil Hizmet Veriyoruz'
TRT Çukurova Radyosuna konuk olan Pamuk, belediyenin hizmetlerini, proje ve çalışmalarını değerlendirdi. Akdeniz Belediyesi’nin hayata kattığı çalışmaları, hizmet ve projeleri anlatan Pamuk, İçel ve Akdeniz’de ilk engelsiz parkı, ilk tenis kortu ve evde yaşlı bakım hizmeti gibi konularda ilklere imza attıklarını, bu ilklerin de devam edeceğini vurguladı. Akdeniz ilçesinin, 65 mahalleyi kapsayan çok geniş bir yetki ve sorumluluk sınırına sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Pamuk, ayırım yapmadan herkese eşit ve adil bir şekilde hizmet vermek için belediyenin bütçesi ve imkanlarını zorladıklarının altını çizdi.

“Şehitlerimizin adını yaşatıyoruz”

Pamuk, “Terörle mücadele sırasında şehit olan askerlerimizin isimlerini, Akdeniz ilçemizde hizmete açtığımız parklarımıza vererek hem onların anılarını ve isimlerini yaşatıyor hem de bir nebze de olsa şehitlerimiz ve şehit ailelerimize vefa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Şehitlerimiz ve şehit ailelerimiz için ne yaparsak yapalım azdır, bunun farkındayız” diye konuştu.

“Borç yüküne rağmen her mahallemize hizmet verdik”

Nacarlı, Bekirde, Aşağı Burhan, Özgürlük ve Yakaköy’de başlayan mahalle evleri ve taziye evlerinin inşasının aralıksız sürdüğünü, talep ve ihtiyaca göre iki mahallede daha bu evlerin inşa edileceğini kaydeden Pamuk, “Belediyenin içinde bulunduğu borç yüküne rağmen, göreve geldiğimiz 4 aylık süre içinde Akdeniz’de hizmet götürmedik mahalle bırakmadık. Fen işleri ekiplerimiz Akdeniz’in cadde ve sokaklarına 120 bin tonu aşkın asfalt döktü, 112 bin metrekare kilitli parke ve yaklaşık 70 bin metreküp bordür çalışması gerçekleştirdi. Akdeniz ve İçel sakinlerine ayrıca 14 yeni park ile 8 yeni spor sahası kazandırdık. Tasarruf tedbirleri sayesinde de belediyenin bütçesini etkin ve en verimli şekilde, vatandaşa ve kente hizmet odaklı kullandık" ifadelerini kullandı.

“Belediyemizin kapıları tüm İçel ve Akdeniz halkımıza her zaman açıktır” diyen Başkan Pamuk, sözlerini şöyle sürdürdü; “Göreve başladığımız ilk günden beri bizlere gönüllerini açan İçel ve Akdeniz sakinlerine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. İçel’de 3 Temmuz 2017 tarihinde göreve başladım. O günden beridir de ziyaret etmediğim mahalle neredeyse kalmadı diyebilirim. Ziyaretlerimde hem ekiplerimizin çalışmalarını yerinde denetliyor hem de muhtarlarımız ve vatandaşlarımıza misafir oluyor, onların taleplerini, yaşadıkları sorunları veya dile getirdikleri şikâyetlerini dinliyorum. Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın bizlere aktardığı birçok sorunu mahallinde çözüme kavuşturmak için gerekli girişimleri hemen orada başlatıyoruz.”

“Akdeniz’in ihtiyaç duyduğu hizmet ve projelerimiz sürecek”

“Hizmet ve projeler bakımından, İçel ve Akdeniz’de güçlü ve iyi bir ivme kazandığımıza inanıyorum” diyen Pamuk, şu ifadeleri kullandı; "Vatandaş odaklı hizmet ilkemizle, Akdeniz’in ihtiyaç duyduğu hizmet, proje ve çalışmaları sürdürmeye, kentimizde yaşamı güzelleştirmeye ve kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Bir kez daha çalışmalarımızda yanımızda olup, bizlerden desteklerini esirgemeyen Ekonomi Bakanımız Lütfi Elvan ile İçel Valimiz Ali İhsan Su’ya ve ayrıca, bize gönüllerini açan İçel ve Akdeniz halkına en kalbi şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum."
Kaynak: İHA