Kağızman'da Sıcak Asfalt Çalışması

Kars'ın Kağızman ilçesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları sürüyor.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın talimatıyla başlatılan çalışmalarda grup köy yollarında sıcak asfalt çalışması devam ediyor.

AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Nesim Eyidoğan, yollarda gerçekleştirdiği incelemenin ardından yaptığı açıklamada, köy yolların Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfaltla kaplandığını söyledi.

Köy yollarına sıcak asfalt çalışmasının ilçede ilk defa uygulandığını ifade eden Eyidoğan, "Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız sayın Ahmet Arslan'ın talimatı neticesinde ilk etapta Çayarası, Camuşlu, Kozlu, Çeperli, Akoren ve Karakuş köylerimizin ortak kullanımı olan yolda sıcak asfalt çalışmasını başlattık. Buradaki yolun bitmesinin ardından Günendi, Esenkı, Yenice köylerinin de yollarını sıcak asfalta kavuşturacağız." dedi.

Karakuş Köyü Muhtarı Hasan Yıldız ise yapılan çalışmaların sevindirici olduğunu ifade ederek, "Yapılan çalışma gerçekten çok güzel, kısa süre önce talebimizi iletmiştik, planlaması yapılarak çalışma gerçekleştirildi. Allah devletimizden razı olsun. İlçemizde ilk defa köyümüzün yolları sıcak asfalt ile kaplanmış oldu. Köy halkı olarak yapılan bu çalışmaları olumlu karşıladık." diye konuştu.

Kaynak: AA