İnönü Belediyesi Kültür Gezileri Devam Ediyor

İnönü Belediye Başkanlığının düzenlediği Geleneksel Kültür Gezileri ilçe sakinlerinden gelen yoğun ilgi üzerine bu hafta da devam etti.

İnönü Belediyesi Kültür Gezileri Devam Ediyor
Türkiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel açıdan öne çıkan şehirlerini tanımaları amacıyla gerçekleştirdikleri gezilere bu hafta da devam ettiklerini belirten İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt “Vatandaşlardan gelen yoğun ilgi üzerine bu haftada Bursa ilimize gezi düzenledik. İlçe sakinlerimizden talep olması halinde gezilerimiz önümüzdeki haftalarda da devam edecek” dedi.

Belediye Halkla İlişkiler personeli gözetiminde ve kokartlı rehberler eşliğinden gerçekleştirilen bu haftaki Kültür gezisinde Bursa’nın tarihi ve kültürel mekânları olan Ulu Camii, Emir Sultan, Cumalıkızık, Yeşil Türbe, Kapalı Çarşı ile dönemlerine damgalarını vurmuş Osmanlı padişahlarının türbelerini ziyaret edildi.

İnönü Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Kültür Gezilerine katılan ilçe sakinleri tarihi ve kültürel yerleri görme imkânı sağlayarak desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a teşekkürlerini ilettiler.
Kaynak: İHA