Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İtfaiye Haftası dolayısıyla Sandıklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Büyük bir özveriyle gece-gündüz demeden vatandaşların yardımına koşan itfaiye personelinin haftasını kutlayan Başkan Çöl, itfaiye teşkilatının insanların canının ve malının korunmasında çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

"Bilgisizlik, ihmal, tedbirsizlik sonucu oluşan yangına karşı insanoğlu tarihin her döneminde çeşitli önlemler almıştır." diyen Çöl, şöyle konuştu:

"Günümüzde ise bu önlemlerin en geliştirilmiş hali itfaiye teşkilatıdır. Mesai kavramı gözetmeksizin zor ve meşakkatli bir görevi ifa etmektedirler. Tabi gönül ister ki kaza, bela, yangın olmasın. Ama olduğunda da vatandaşımız bilsin ki bölgenin en kapsamlı itfaiye teşkilatı olan Sandıklı Belediyesi İtfaiyesi, elindeki tüm imkanları kullanarak hemşerilerimizin yanında olacaktır."

- Sandıklı'da asfalt çalışmaları

Sandıklı ilçesinde yaz ayında başlayan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

İlçede ana cadde ve sokaklarda tamamlanan asfalt çalışmaları ara sokaklarda da sürdürülüyor.

Çalışmalar hakkında fen işleri ekiplerinden bilgiler alan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, çalışanları ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

Başkan Çöl, çalışmalara merkez kenar mahalle ayrımı yapmadan devam ettiklerini söyledi.

"Dün toprak olan yollar şimdi sıcak asfalt ile güzelleşiyor." diyen Çöl, şunları kaydetti:

"İnşallah alt yapısı biten yerlerde uygulamamız devam edecek. Çakır Mahallesi Sırasöğütler'de çalışma ekibimiz ile birlikte değerli okul müdürümüz Edeviye Çoban hanımefendinin mütevazi sofrasına misafir olduk. Hac dönüşü zemzem ve hurma ikramında bulunan büyüklerime şükranlarımı sunuyorum. Bizlere kapılarını açan güzel duygu ve düşüncelerini aktaran mahalle sakinlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA