Temurci, Artvin Ve Trabzon Tanıtım Günlerine Katıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, iki ilin tanıtım günleri programlarına katılarak Karadenizli hemşehrileriyle bir araya geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Artvin Tanıtım Günleri ile Trabzon Tanıtım Günleri programlarına katılarak Karadenizli hemşehrileriyle bir araya geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ilk olarak Maltepe Etkinlik Alanı'nda Artvin Valiliği ve İstanbul Artvin Federasyonu tarafından düzenlenen Artvin Tanıtım Günleri'ni ziyaret eden Temurci, daha sonra Trabzon Valiliği ve Trabzon Dernekler Federasyonu (TDF) tarafından Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri programına katıldı.

Temurci, her iki etkinlikte de stantları gezerek vatandaşlarla hasbihal etti. Etkinliklere katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Temurci, Karadenizlilerin sıcaklığını, samimiyetini hissettirdiği bu güzel programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Temurci, şunları kaydetti:

"Bu tür faaliyetlerin Artvin ve Trabzon'un tanıtımına, gelişimine ve turizmine çok büyük faydalar sağlayacağına inanıyorum. Karadeniz’in kültürü, medeniyeti, gelenekleri burada başarıyla İstanbulluların beğenisine sunuluyor. Ülkemizin birliği, beraberliği dendiğinde bu güzel şehrin insanları ayrı bir yerde duruyor. 15 Temmuz sonrası demokrasi nöbetlerini 35 gün tutan tek yer Trabzon'dur. Burada olmaktan çok mutluyuz. Fatih'in fethettiği, Kanuni'nin doğduğu ve Yavuz Sultan Selim'in valilik yaptığı bir şehrin ekonomik olarak da güçlü olması gerekir." dedi.

İstanbul’da yaşayan Trabzonlu ve Artvinlilerin buluştuğu programlara Temurci’nin yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Muharrem Ödemiş, yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaynak: AA