Kütahya'da Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir, Cumhuriyet Bayramı sebebiyle resepsiyon verdi.

Kütahya'da Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu
Vali Ahmet Hamdi Nayir ve eşi Münevver Nayir’in ev sahipliğinde Polis Evinde düzenlenen resepsiyona, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam, Vali Yardımcıları Sedat Oktar, Kenan Eskin, Arif Yalçın, Ali Bezirgan, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, askeri erkan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile protokol üyelerinin eşleri katıldı.

Konuklarını tek tek kapıda karşılayan Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir, daha sonra salonu gezerek herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ettiler.

Katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Birlik ve beraberliğin emanet edilen değerleri korumada önemli bir yeri olduğunun altını çizen Vali Nayir, “Sahip olduğumuz kıymetler içerisinde önemli bir yeri olan demokrasi nimetinin vücut bulmuş, ete kemiğe bürünmüş hali olan Cumhuriyetimize kavuşmamızın 94. yıl dönümü münasebetiyle devam eden programların sonuncusu bu sene için. Bayram törenimizi yaptık, tebrikatımızı kabul ettik ve sizlerin katılımıyla burada birlik ve beraberlik görüntüsü içerisinde resepsiyonumuzu da tamamladık. Her birinize ayrı ayrı davetimize icabet ettiğiniz için teşekkürlerimi iletiyorum. Buradaki bu görüntümüz ülkemiz için ve Kütahya’mız için çok önemli. Bizler birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe, bize emanet edilen değerleri de koruyacağız. Bize emanet edilen değerlerin içerisinde de Cumhuriyet önemli bir yer tutuyor. İnşallah gelecek yıllardaki 29 Ekim törenlerinde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında sağlık, sıhhat içerisinde tekrar bir araya gelmeyi diliyor, teşriflerinizden dolayı hepinize saygılarımı arz ediyorum” diye konuştu.

(EFE)
Kaynak: İHA