Kağıthane'de Sultan Selim Mahalle Kompleksi Hizmete Açıldı

Kağıthane Belediyesi ilçe sakinlerinin birçok ihtiyacını karşılayacak olan, Sultan Selim Mahalle Kompleksini hizmete açtı. Mahalle Kompleksi’nin içerisinde Aile Sağlığı Merkezi’nden, 500 araçlık otoparka kadar birçok kullanım alanı bulunuyor.

Kağıthane'de Sultan Selim Mahalle Kompleksi Hizmete Açıldı
Kağıthane Belediyesi, ilçe sakinlerinin birçok ihtiyacına çözüm üretecek olan Sultan Selim Mahalle Kompleksi’nin açılışını gerçekleştirdi. Sultan Selim Mahallesi’nde gerçekleşen açılış töreni, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Çanakkale Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, İlçe Kaymakamı Hasan Göç ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti. Protokol konuşmalarıyla başlayan açılış programı, kompleksin tanıtımının yapıldığı video gösterimiyle devam etti. Ardından protokol üyelerinin katılımıyla açılış kurdelesi kesildi. Açılış töreninin ardından Başkan Kılıç ve misafirleri Kağıthane sakinlerinin yoğun ilgisi eşliğinde mahalle kompleksini gezdi. Kağıthane sakinlerinden yoğun ilgi gören Sultan Selim Mahalle Kompleksi’nin içerisinde; Kültür merkezi, mescid, yeşil alan ve çocuk parkı, seminer salonları, 6D sinema salonları, 500 araçlık otopark, aile sağlığı merkezi, spor merkezi, muhtarlık, İSMEK, PTT ve İSKİ ödeme merkezleri bulunuyor.

‘‘Faydalı bir projeyi hayata geçirdik’’

Kompleksle ilgili bilgi veren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ‘‘Bu çalışma ile iki çocuk parkı ve açık spor alanı üretmiş olduk. Birçok faydası olan bir projeyi hayata geçirdik. Bir başka zorluğu da vardı, Burası daha önce çöp dökülen bir alan olduğu için her kazmada plastik çöp atıkları karşımıza çıkmaktaydı. Çalışmayı yaparken çoğu zaman geceleri uyuyamıyorduk, acaba bir tehlike, kayma olur mu diye. Ankajları demir kazıklarla birbirine tutturduk, çalışma alanına geldiğimizde örümcek alanı gibi demir kazıklar nedeniyle çalışma alanı gözükmüyorduk. Çok şükür dualarınızla kazasız belasız çok riskli bir çalışmayı tamamlamış olduk ve mahallemizin hizmetine sunduk. Seyrantepe’den mahallemize bir yangın durumundan itfaiyeler 12 dakikada geliyordu şimdi 4 dakikada ulaşma imkanına sahip oldular. Tüm hizmetler daha hızlı birbirine bağlanma imkanına sahip oldu’’ diye konuştu.



‘’Kağıthane ile birlikle ülkemiz de büyüyor’’

Açılış töreninde konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli ise, ‘‘Kağıthane güçleniyor, sizlerin çocuklarına daha güzel hizmetler yapmak için sürekli çalışıyor. Kağıthane ile birlikle ülkemizde büyüyor. Ankara da yada yurt dışında olmadığımız zamanlarda, İlçe Başkanımız ve Kadın Kolları başkanımız ile birlikte sürekli Kağıthane’de çalışmalar yapıyoruz. İSMEK’leri ziyaret ediyoruz, okulları, karakolları, muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarını geziyoruz. Birçok kişiyle görüştüğümüzde şunu fark ediyoruz, Kağıthane üzerinde Türkiye sürekli ilerliyor’’ ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA